Koszt wysyłki: od 0,00 zł
Numer katalogowy: SXL-151420
Noże Tosa-Ichi Shadow są wykute w technice trzech warstw, jednej wysoko węglowej, ekstremalnie twardej stali Aogami super, oraz nisko węglowej stali nierdzewnej SUS405. Korzyści dla użytkowników: trójwarstwowość zapewnia elastyczność, łatwość ponownego zaostrzenia oraz noże nie rdzewieją i nie matowieją w wilgotnym środowisku pracy.
Uchwyt w formie zachodniej. Noże są dwustronnie zaostrzone i mają ostrza zdobione młotkowaniem, które dodatkowo co zapobiega przywieraniu ciętego materiału do ostrza. Ponieważ do wykonania użyto najwyższej jakości naturalnych materiałów mogą wystąpić różnice w kolorze i mazerunku co nadaje im wyjątkowości i niepowtarzalności.
Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni"..
|
|
|
| Długość ostrza: 210 mm | |
| Długość całkowita: 325 mm | |
| Szerokość ostrza: 45 mm | |
| Waga: 205 g | |
| Stal Aogami super | |
| HRC 63(+/-) | |
| Nierdzewny | |
| Zaostrzony: dwustronnie | |
| Uchwyt: pakkawood | |
| Skuwka: stal | |
| Myć ręcznie | |
|
Made in Japan |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.