Dostępność: Dostępny
Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Numer katalogowy: KC-150
Ostrze wykonane jest ze szlachetnej ceramiki na bazie tlenku cyrkonu. Jest to materiał utrzymujący długotrwale ostrość. Jest przyjazny dla środowiska i cechuje go ekstremalna trwałość i odporność na ścieranie.
Noże Kochling oferują dobrą jakość w przystępnej cenie. Będą idealne dla amatora gotowania i nie stępią się po pierwszym użyciu. Ostrzenie może być wymagane jedynie raz w roku, co jest niebywałą wygodą.
Santoku - nóż japońskiego szefa kuchni. Jest to nóż ogólnego zastosowania do czego nawiązuje jego nazwa, Santoku po japońsku oznacza "trzy cnoty" - chodzi tu o warzywa, ryby i mięso. Jest doskonałym nożem do wszelkiego rodzaju mięs, ryb a także świetnie sprawdza się jako nóż do warzyw. Santoku przypomina nieco japoński nóż Gyuto, ale jest bardziej "przysadzisty" a ostrze ma mniejszą krzywiznę co ułatwia siekanie.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.