Strona główna » Noże kucharskie » Noże - GYUTO » Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 240 mm
Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 240 mm

Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 240 mm

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: JP-KC-703


Ceny widoczne po zalogowaniu

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Wysokiej jakości noże firmy Kanetsune znane są ze swojej niezwykłej ostrości i twardości.
Ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali węglowej, która nie jest nierdzewna za to ekstremalnie twarda. Uchwyt z drewna w europejskiej estetyce.

Noże Kanetsune leżą perfekcyjnie w dłoni i są bardzo ostre. Są dobrym wyborem jeśli chce się wypróbować ostrza ze stali wysokowęglowej, który może zardzewieć.

Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni".


Długość ostrza: 240 mm 
Długość całkowita: 375 mm 
Szerokość ostrza: 50 mm
Waga: 200 g
Stal NKS32
HRC 60(+/-)
Nie jest nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: drewno prasowane
Skuwka: stal
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Tojiro Yasuki Shirogami nóż Gyuto 210 mm

Tojiro Yasuki Shirogami nóż Gyuto 210 mm

Ceny widoczne po zalogowaniu
Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm

Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm

Ceny widoczne po zalogowaniu
Tojiro Flash nóż szefa Gyuto 180 mm

Tojiro Flash nóż szefa Gyuto 180 mm

Ceny widoczne po zalogowaniu
Tojiro DP HQ nóż Gyuto 330 mm

Tojiro DP HQ nóż Gyuto 330 mm

Ceny widoczne po zalogowaniu
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu