Wysokiej jakości noże firmy Chroma znane są ze swojej niezwykłej ostrości.
Produkowane są w Seki, miejscowości słynącej z wytwórstwa noży. Ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Uchwyt z drewna cyprysika japońskiego jest bardzo odporny, ma typową dla Japonni estetykę.
Noże Chroma leżą perfekcyjnie w dłoni i są bardzo ostre. Będą doskonałe do każdej domowej kuchni. Są najczęściej wybieranymi "pierwszymi" japońskimi nożami.
Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni".
|
|
|
| Długość ostrza: 185 mm | |
| Długość całkowita: 305 mm | |
| Szerokość ostrza: 42 mm | |
| Waga: 96 g | |
| Stal japońska stal nierdzewna | |
| HRC 56(+/-) | |
| Nierdzewny | |
| Zaostrzony: dwustronnie | |
| Uchwyt: cyprysik japoński | |
| Skuwka: plastik | |
| Myć ręcznie | |
|
|
|
| Made in Japan | |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.